In tijden van telewerk en zoveel mogelijk in je kot blijven, wrijft de doe-het-zelver in zijn handen. Dat biedt kansen om ook je eigen woning en tuin te boosten. Voorzie je tuinhuis eenvoudig en snel van een sterk en stijlvol dak. Hoe? Lees snel verder.

Een tuinhuis is een praktisch, maar liefst ook een esthetische toevoeging voor je tuin. Met een doordachte keuze van materialen en kleuren zorg je voor een harmonisch totaalplaatje. Of je nu een nieuw tuinhuis bouwt of je bestaand wil upgraden: met dakplaten heb je meteen een kwalitatieve dakbedekking die decennia meegaat.

Voordelen van dakplaten

Elke situatie is anders en jij houdt misschien van een andere stijl dan pakweg je buurman. Toch bieden dakplaten in elke situatie aantrekkelijke troeven. Voor je budget, installatie en onderhoud. Dakplaten zijn:

  • budgetvriendelijk
  • modern
  • onderhoudsvriendelijk
  • licht en sterk

Het maakt van dakplaten een goede keuze voor de dakbedekking van je tuinhuis. Bovendien zijn 6 verschillende profielen in diverse kleuren en texturen beschikbaar. Je kiest dus moeiteloos dakplaten die bij je tuingebouw passen.

Plaats zelf dakbedekking op je tuinhuis

Om zelf een dak te leggen moet je een halve MacGyver zijn? Zeker niet. Integendeel: dakplaten zijn eenvoudig te plaatsen. Door de grote oppervlakken – in vergelijking met bijvoorbeeld dakpannen– zie je bovendien snel resultaat. In een handomdraai is de klus geklaard. Zonder ingewikkelde nabehandelingen of afwerking.

Ook als klusser kom je graag voorbereid aan de start. Dat snappen we. Vanop afstand staan we je bij. Bekijk onze instructievideo’s. Er is een compacte handleiding, maar ook een uitgebreide versie. Op maat van grote en kleine doe-het-zelvers dus.

Je eigen tuinhuis boosten? Bestel de dakplaten naar wens in enkele klikken in onze webshop. We leveren binnen 5 werkdagen, zodat je snel aan de slag kan.